Psychologenpraktijk Kieft - Voor psychotherapie en psychologische hulpverlening
Contact, aanmelden en hoe werken we? al e vakantie gesloten van 18-7 tot met 

Helaas is er op dit moment sprake van een wachtlijststop tot 1 februari.

Praktijkadres:
Sophiastraat 33
4811 EH Breda
076-7850373


Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website. Als je eerst nog extra informatie wil kan dat telefonisch maar ik ben beter bereikbaar via de e-mail. Ik bel je dan snel terug op een tijdstip dat ik niet in gesprek ben.

Visie en hoe werken we?
De behandeling start met het kennismakingsgesprek/intake. Hieruit volgt het samen opgestelde behandelplan met daarin je doelen en het plan en de methode van aanpak tijdens de behandeling. Mijn manier van werken is integratief en gaat uit van samenwerking. Ik combineer diverse werkstijlen cognitief/schemagericht, cliëntgericht en psychodynamisch, om zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op je hulpvraag.

Na het eerste of tweede intakegesprek ontvang je per mail een inlognaam en wachtwoord om via de gestuurde link enkele vragenlijsten in te vullen. Dit helpt om verder zicht op je klachten te krijgen en is een vereiste vanuit de zorgverzekeraars. 
Twee van de lijsten gebruik ik puur voor de behandeling en van 1 lijst worden de antwoorden anoniem verwerkt in een database van de beroepsvereniging LVVP on te kijken hoe goed wij het als psychologen doen, in hoeverre helpt onze hulp. 


 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.