Psychologenpraktijk Kieft - Voor psychotherapie en psychologische hulpverlening
Contact en aanmelden
 al e vakantie gesloten van 18-7 tot met 
Praktijkadres:
Sophiastraat 33
4811 EH Breda
076-7850373Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website. 

Als je eerst nog extra Informatie wil kan dat telefonisch maar ik ben beter bereikbaar via de e-mail. Ik bel je dan snel terug op een tijdstip dat ik niet in gesprek ben.

De behandeling start met het kennismakingsgesprek/intake. Hieruit volgt het behandelplan met daarin je doelen en het plan van aanpak van de behandeling. Na het eerste of tweede intakegesprek ontvang je per mail een inlognaam en wachtwoord om via de gestuurde link enkele vragenlijsten in te vullen. Dit helpt om verder zicht op je klachten te krijgen en is een vereiste vanuit de zorgverzekeraars. 
Twee van de lijsten gebruik ik puur voor de behandeling en van 1 lijst worden de antwoorden anoniem verwerkt in een database van de beroepsvereniging LVVP on te kijken hoe goed wij het als psychologen doen, in hoeverre helpt onze hulp. 


 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.